Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Århus C

Hej kære bedsteforældre: Min vidunderlige søde sjove kærlige, kloge datter på knap fem år og jeg, hendes mor på 42 år, ønsker os brændende at ha’ en familiefølelse med nogle varme mennesker her i Århus eller omegn.
Vi savner at kende nogle ældre mennesker, som vi kan ha’ en glad relation sammen med, nogle vi kan holde af og som holder af os. Nogle, vi bli’r glade for at se, og som bli’r glade for at se os. Nogle, vi kan hygge os sammen med og opbygge et nært bånd sammen med.
Vi bor i Århus C. Min datter går i Steiner børnehave. Min datter er hos mig ca halvdelen af tiden og ca halvdelen hos den søde farmand. Vi har et rigtig godt samarbejde og er gode venner, vi kan tale sammen om alt, så eventuelle problematikker løser sig altid.
Min datter elsker at synge, elsker at klæde sig ud, hun er meget åben overfor nye mennesker = meget socialt anlagt. Hun elsker også at lege med dukker, bamser, servere ting og sager, pynte andre med smykker, få læst historier, se tegnefilm, være udenfor, cykle og så videre. (Modelfoto Seniorlife)
Vi håber at høre fra jer !!!
Kærlig hilsen fra Lille Momo og mor Natalia.
Kontakt mig på Leyilah_birn@Yahoo.DK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *