Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

August i København

Jeg søger en reservebedste/par til min lille søn August på 17 måneder (født 20.4.16). Jeg er alene med ham og mine forældre bor langt væk samt er for gamle til at hjælpe. Mine ellers velmenende veninder har selv travlt med arbejde og små børn.  Jeg står derfor ret alene i hverdagen. Jeg ønsker at finde et menneske, som han kan få en god, langvarig og tryg relation til, som kan hygge med ham, læse en historie, måske passe ham indimellem, tage på tur eller lignende, så han kan få gode oplevelser og hans mor kan få lidt aflastning og ny energi (eller måske bare får tid til at gøre hytten rent imens).

Det ville også være dejligt med et menneske, der har lyst til at vejlede lidt med madplaner og lignende, når jeg mister overblikket over hverdagen:-). Jeg forventer at møde et menneske med et lyst og åbent sind. August er en meget glad dreng, meget kærlig, positiv og socialt anlagt. Han er meget nysgerrig og elsker at være på eventyr – og der er godt gang i ham, så en kommende reservebedste skal ikke være bange for lidt motion.

Men han kan også sidde og hygge med en bog eller med at kigge på fugle, hans helt store interesse lige nu. Jeg har, tilnærmelsesvis, opdraget ham efter principperne i ‘I favn’, så han er meget glad for nærhed og kontakt. Jeg er 41 år og selvstændig journalist.

Kontakt louisekidde@gmail.com

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *