Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Reservebedste søger familie

Jeg er 64 år og er gået på efterløn. Jeg har ingen kontakt med min søn og børnebørn, derfor ønsker jeg at blive en del af en ny familie. Jeg ønsker at finde en familie, hvor vi en gang imellem kan spise sammen og somme tider kan foretage os noget  i weekenden. (Modelfoto Seniorlife).

Jeg kan fast hente barn i vuggestue eller  børnehave en gang om ugen. Jeg bor København Ø og ønsker kontakt med barn og familie på Østerbro, Nørrebro eller København K., da jeg ikke har bil, men kun cykel.

Jeg ønsker at være anonym, så redaktionen formidler kontakten. Skriv derfor til bjarne@bekker.dk.


VIL DU OGSÅ HJÆLPE UNGE FAMILIER?

  • Skriv til bjarne@bekker.dk. Som du kan se, bringer jeg familierne sammen anonymt. Har du selv gode erfaringer med en reservebedste, så lad mig høre til en artikel, der måske kan være inspirerende for andre.
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *