Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Charmetrold i Herlev

Reservebedsteforælder/par (og familieven) søges til lille familie bestående af mig selv og to små børn på 2 og 6 år. Vi har netop mistet min mand og børnenes far pludseligt i en ulykke. Her er nu rigtig tomt i huset og ingen anden voksen at dele hverdagens glæder og bekymringer med. Mine forældre bor langt væk og er ikke så friske længere, så de har svært ved at tage del i børnenes og vores hverdag på mere jævnlig basis – eller for udrykning i forbindelse med pludselig opstået sygdom.

Savner du/I kontakt til børn (og evt. en anden voksen)? Er du/I glade for at lege med børn og har du/I lyst til at tage del i vores hverdag, lege/hygge med børnene, tage dem med på udflugter, lave/spise aftensmad sammen med os et par gange om måneden og måske også have dem overnattende engang imellem eller bistå ved sygdom? Synes du/I det kunne være rart at hjælpe og lære en lille familie at kende i nærområdet, så hører jeg meget gerne fra dig/jer.

Min dreng er netop fyldt 2 år og er i rivende udvikling mentalt og sprogligt. Han er en gavtyv og en rigtig lille charmetrold (synes hans mor i hvert fald) og han elsker dans/musik, at lege med biler og spille bold. Han var utrolig far-glad, så en bedstefar i nærområdet ville især være godt for ham. Min datter starter 1. klasse efter sommerferien og savner nu endnu mere end før ekstra opmærksomhed fra en voksen, da hun i forvejen havde det svært ved nedgangen i forældre-opmærksomhed efter hendes lillebror kom til. Hun er rigtig glad for skolen og lektierne, musik, dans og kreativ udfoldelse, og hun elsker at spille bræt- og kortspil og læse eller få læst bøger for. Hun går til svømning og ville også rigtig gerne gå til fodbold, dans, spejder eller anden fysisk udfoldelse, som børn i den alder jo gerne vil gå til.

Lidt om mig selv: Jeg er netop blevet 40 år og har et ret krævende fuldtidsjob, så børnene tilbragte allerede ofte lange dage i daginstitutionen, selv da vi var 2 om dem. Det bliver endnu sværere at undgå uden at det går ud over mit job, som vi nu er afhængige af som eneste indtægt. Det bliver ikke til den store interessedyrkelse i en travl hverdag (og nok endnu mindre nu), men jeg er generelt en smule nørdet – elsker gadgets i alle afskygninger og når jeg har tid, kan jeg godt lide at eksperimentere i køkkenet med mad og bagning eller bare tage ud og smage på, hvad andre kan kreere af madkunst. Ellers bliver det ikke til meget andet end lidt serier på netflix eller lidt internetshopping. De store eventyr gemmer vi til ferierne, hvor jeg elsker oplevelsesrejser med vandring og smukke naturoplevelser, iblandet et element af familiehygge, forkælelse og god mad, men jeg nyder også andre typer af mere familieorienterede afslapningsferier og wellness-oplevelser. (Modelfoto).

Jeg sender gerne billeder efter forespørgsel. Skriv venligst til kontaktosnu@gmail.com.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *