Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Falke kalder Valby

Hej, jeg hedder Falke og er 12 uger gammel. Jeg er alene med min mor, der er solomor, og mine bedsteforældre lever ikke længere, så vi er en lille familie på to. Jeg kunne godt tænke mig en reservebedsteforælder eller et par, der vil passe mig engang imellem, når min mor skal ud, men som også har lyst til at opbygge en relation. Jeg er en stor, flot fyr på allerede 6 kg, der har let til smil, men også har temperament og siger fra, når jeg er utilfreds. Jeg er begyndt at gå til babysalmesang og skal snart begynde til babysvømning. I min fritid er jeg desuden glad for at blive ammet (men spiser også gerne af flaske), lege og tage en lur. Tror du, vi kunne være noget for hinanden, så kontakt min mor, og lad os møde hinanden.
Kontakt min mor: camillaskjoedt@gmail.com

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *