Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Frederiksberg: Dreng på syv

Jeg søger reserve bedste/bedsteforældre til min søn på 7 år. Jeg er alene med min søn, uden en far og vores familie er ikke så stor. Jeg har mistet begge mine forældre for en del år siden. Jeg er selv en ældre mor, 51, og savner alligevel en bedste / bedsteforældre til min søn. (Modelfoto Seniorlife). Jeg forestiller mig en eller et par, der vil dele glæden over ham, med mig. En bedste /bedsteforældre, der vil være med til at hygge og dele oplevelser.  Jeg søger denne relation for min søns skyld, men forestiller mig og håber, der blive til glæde for os alle.
Min søn er glad for dyr, for musik, for lego og for at svømme. Vi går tit i teater eller på tur og det er også hyggeligt at have gæster her hjemme. Min dreng er sød og sjov, med en god fantasi.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *