Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Familie i Høng

Vi er en familie fra Høng på fire, Mor-Mie på 29, Far-Jacob på 33, Pige-Agnes på 2,5 og Dreng-Karl på 1,5. Vi er alle fire livsglade personer, som elsker udelivet og nyder at være sammen som familie.

 
Specielt familien sætter vi stor pris på og ville ønske, vi have en meget større. Vi er en familie, som har mange bolde i luften og til tider nok at se til.
 
Sidste år døde Jacobs far og det har selvfølgelig taget hårdt på alle. Heldigvis var børnene så små, at de ikke nåede at “kende” ham. Jacobs mor står nu tilbage og har enormt meget at se til. Hun er der selvfølgelig så meget, hun kan og det er vi også meget glade for, men hun er ene kvinde med to børn og fire børnebørn, så hun har rigeligt at se til. Min familie er lidt af den rodede slags 🙂 og der er meget begrænset hjælp. Derfor har vi nu, efter et halvt års tænketanker, valgt at lave dette indlæg.
 
Hvorfor gør vi det?
Karl og Agnes skal have nogle gode relationer og vi syntes begge, det er meget vigtigt at have bedsteforældre, som de kan have nogle gode timer sammen med, som kommer når de lover, ikke er fulde og  er der, når de har brug for det.
Alle børn har brug for at komme lidt væk fra far og mor, opleve noget andet og lære at være sammen med andre på en anden måde. Sove ude, blive passet, blive forkælet af søde bedsteforældre.
 
Ligeledes har Jacob og jeg også behov for hjælp, så vi søger bedsteforældre, der kan hente børnene fra vuggestue hvis de er syge – eller passe dem, hvis de er syge. Eller hente børnene fra vuggestue for at have en hyggedag med dem. Måske passe børnene med overnatning i en weekend, komme til fødselsdage, middage, på besøg mv.
Vi søger egentlig det, en “rigtig” bedste ville gøre hvis de havde en.
Hvis du sidder og tænker, at det kunne være dig/jer, men at I måske ikke kan opfylde det hele, så kom bare ud af busken til vore skønne guldklumper hurtigst muligt. Vi håber inderligt at du er derude og vi venter spændt.
Mange glade hilsner Karl, Agnes, Jacob og Mie.
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *