Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Humlebæk og omegn

Jeg er en velfungerende og glad kvinde på 39 år, der bor sammen med min fantastiske, dejlige, lattermilde og glade datter på 6 år. Vi er en velfungerende og glad lille familie, som er meget tæt knyttet. Min datters mormor bor langt væk og hendes morfar bor i udlandet. Så hun ser dem Sjældent.
Derfor søger jeg en hjertevarm og dejlig reservebedste til min skønne datter, som generelt kan være en tæt relation i hendes liv og vores lille familie. Min datter og jeg kan omvendt være en tæt relation i dit liv og fylde det med glæde og masser af indhold.
Det vil være dejligt med en reservebedste som en gang imellem kan hente hende fra skole og frit og lave hyggelige ting sammen med hende. Og sommetider passe hende nogle timer om aftenen. Ligeledes tage med på ture i weekenden.
Min datter er meget kreativ anlagt. Hun elsker at tegne og male. Og elsker gymnastik, danse og synge. Hun er rigtig god til det. Hun står dagligt foran spejlet og synger og danser. (Billedet her er et modelfoto fra SeniorLife).
Jeg håber at høre fra DIG snarest på mail: maria060278@hotmail.com
De bedste hilsner
Maria

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *