Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

MELD MIG IND


Du bestemmer selv, om du vil ha’ billeder med i din efterlysning af reservebedste. Du kan være anonym i opslaget og først sende navn og adresse når der er opnået kontakt med en anden familie. Er du i tvivl om noget, så skriv til bjarne@bekker.dk. Jeg er selv bedstefar (morfar til tre)….

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “MELD MIG IND”

  1. Jeg søger en reservbedste/par til mine forholdsvis store børn på 11 og 13 år. Jeg er selv fra Sverige og har ingen familie i Danmark. Jeg er skildt fra børnenes far og har ingen kontakt med hans familie. I de 16 år jeg efterhånden har boet i Danmark, har jeg taget mig en universitetsuddannelse og arbejder nu i Odense og har ovenikøbet fundet mig en dejlig ny mand. Udfordringen er nu at han, efter en del års arbejdsløshed, har fået arbejde i Viborg og ugependler. Jeg kunne godt tænke mig at vi fik selskab/hjælp en gang imellem med at lave aftensmad og måske sove her en gang imellem (eller børnene kunne sove hos dig/jer) da jeg har ca. 10 rejsedage om året.
    Vi er en familie der elsker musik og sang og musicerer selv en del, kan godt lide at bage og spille spil sammen (min søn elsker skak lige for tiden). Selvom børnene er store, er de milde og stille i deres væsen. Min søn elsker at læse faktabøger, går til bueskydning og vil gerne blive forsker når han bliver stor. Min datter går til ridning, elsker Anne fra Grønnebakken, er kreativ og elsker at arbejde med hænderne, så hvis du har tålmodighed at lære hende at strikke/hækle så bliver hun overlykkelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *