Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Pige i Stubbæk

Jeg en pige på 19 måneder, som er fuld af krudt, men som desværre ikke har nogle bedsteforældre på min fars side. På mors side bor de i Nordjylland og kan derfor ikke passe mig. Jeg vil derfor blive glad, hvis jeg kunne få nogle reservebedsteforældre, som jeg kan have nogle sjove stunder sammen med og rigtig blive forkælet af.

Jeg har brug for at blive hygget om ca. en gang i ugen (onsdag eller torsdag) fra ca. 18:00 til ca. 22:30 samt en gang imellem en hel weekend. Du/I må meget gerne være fra Stubbæk eller omegn, da jeg bor her med min mor. Jeg vil nemlig meget gerne sove hjemme i min egen seng i hverdagen, mens jeg i en weekend sagtens kan få min mor til at pakke min rejseseng og komme på besøg.

Min mor synes du/I skal være nogle/én, som brænder for, at få et ”ekstra” barnebarn. Skriv meget gerne snart til betina43051@gmail.com. (Modelfoto fra Seniorlife)

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *