Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Sofie i København

Kære reserve-mor/mormor. Vi er en familie med mor, far og to børn (en søn på 2 år og en datter 7 måneder), der  kunne tænke os at du bliver en del af vores liv og hverdag. Modelfoto fra SeniorLife.
Som først linje antyder, mistede jeg min egen mor for 7 år siden og jeg mangler sådan sparringen med og omsorgen fra en ældre generation. Det er hele vores familie, der vil byde dig velkommen, men eftersom det er en reserve-mor/mormor vi savner, så vil det efterfølgende tage udgangspunkt i hvem jeg er. Jeg er uddannet arkitekt og har været på barsel siden vores søn blev født for lige godt 2 år siden. Jeg er udadvendt, oftest positiv og har mine meningers mod. Mine børn og vores lille familie er det vigtigste i mit liv og jeg er ambitiøs med opvækst, ligeså vel som jeg er ambitiøs med mine faglige interesser og personlige relationer. Jeg går op i at give mine børn en kærlig og tryg opvækst med faste rammer, højt til loftet og økologisk mad. Jeg er meget bevidst om, at jeg ikke kan erstatte min mor og børnenes mormor, men jeg tror at relationen til et ældre voksent menneske (beklager formuleringen☺) gensidigt ville opfylde nogle behov, der har stor værdi for os begge. Vi kunne godt tænke os en tæt, varig relation, hvor vi kan dele alt det sjove og noget af det sure. Vi glæder os til at høre fra dig og mere om hvem du er.
De bedste hilsner fra Sofie i København.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *