Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Tvillinger på Amager

Jeg søger en reserve-bedste/-par til mine skønne tvillinger Johan og Silje på 23 måneder. Vi bor på Amager, hvor vi fik lejlighed for 1 år siden.

Børnene er for tidlig fødte og har et lidt svækket immunforsvar, men er ikke mærket i øvrigt af det mere. Jeg er 100% alene med børnene og har været det fra start. Børnene  går ikke i daginstitution men passes hjemme af mig. Vi har et plejehjem, vi besøger en gang om ugen, vi går på bondegården der ligger 300 meter fra hvor vi bor, går tur med dukkevogne og racer på motorcykler og ser hvor vejen bringer os hen, vi går i legestue, tumler og danser til musik, bager mm. Jeg nyder ikke at skulle nå noget til bestemt tid, men at kunne gøre de ting med mine børn, jeg gerne vil og lade dem have medbestemmelse i, hvad dagen skal gå med.

Hvad relationen til Bedste skal bidrage med, tænker jeg mest af alt er at have interesse i børnene, nærvær, tid og overskud. Ud over det tænker jeg det er noget vi finder ud af i fælleskab ud fra fælles ønsker.

Jeg tror på, at børnene har brug for at have andre voksne at spejle sig i. For mit eget vedkommende søger jeg en at dele oplevelser med børnene med, en at kunne snakke med om ting, der rør sig med børnene og måske få en anden vinkel på.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, eller gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Mvh Mette
52905290
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *